Dahliorna har toppats!

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL / Dahlia / Permalink / 1
I natt har jag sovit som en stock och jag sov lagom länge idag. Så skönt att äntligen kunna sova ut, utan att bli störd av en massa ljud utifrån.
 
Alva och jag var i stallet på förmiddagen och tog hand om Lotus. Innan han fick gå ut i hagen igen fick han äta gräs utanför stallet. Det var poppis kan jag lova. Han åt och åt och åt. Så gott!
 
 
Idag har jag annars varit väldigt trött trots att jag sov ordentligt i natt. Jag vet inte om det beror på allergin jag har nu, för nu har den dragit igång ordentligt, eller om det varit lufttrycket. Dagen har bjudit på regn och åska och när det är åska i luften så brukar jag känna av det. Jag la mig och sov efter middagen så det kändes bättre efter det. Någon mer som är känslig när det är åska i luften?
 
När jag vilat så tog jag tag i att toppa mina dahlior. Jag har lärt mig att man gör så för att få buskigare plantor och när man toppar dem så kan man ta den del man klipper bort, sticklingen, och plantera i en kruka och då få en ny dahlia, så det gjorde jag. Om nu alla tar sig så kommer jag att få 10 st dahlior till! Vi kanske får göra ett till dahlialand i Skogsbacka.... 
 
 
 
Alla dahliaplantor fick komma in ikväll efter min behandling. Jag tycker det är lite kallt än, men snart så får de flytta ut på heltid. Det är första gången jag gör detta så håll tummarna. Men som de sa på TV4, när det var dahliaspecial "Man måste våga prova, annars blir det ingenting!". Riktigt kul är det i varje fall! 
 
I morgon är det inget särskilt planerat. Har ni något ni ska hitta på? Hoppas ni får en skön söndag!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Kul med dahliorna!! :)

Svar: Ja, det ska bli spännande. Hoppas de tar sig 😊
malinlorentzon.se

Till top