De är på gång!

Gott & Blandat / Permalink / 3
Ja, är det inte ischiasnerven som spökar, ja då är det huvudvärk istället. Idag har dagen innehållit huvudvärk hela dagen, tjohooo...not. Jag märkte att jag hade axlarna långt uppe vid öronen under dagen så det är kanske inte så konstigt att huvudvärken kom. Nu är den prepparerad med en värktablett så jag hoppas att den släpper. Nog gnällt i detta inlägg.
 
Lotus har fått vila idag efter träningen igår. Så ikväll har jag hunnit med lite annat bl.a. ett par timmars jobb. Allt för att slippa jobba i helgen. 
 
Mina dahlior verkar ha börjat komma igång. Det har varit riktigt segt, men nu så har det hänt en hel del. Den första jag planterade var Café au lait och den planterade jag i en kruka. Den har kommit lite längre än de andra. Det är den här nedanför.
 
 
Övriga dahlior planterade jag i påsar och det är hur bra som helst. Det kan jag rekommendera. Här ser jag lätt när de börjat gro och fukten håller sig bra i början då de inte ska vattnas. Nu har rötterna börjat komma ordentligt och jag kan vattna på dem försiktigt. 
 
 
 
Jag ska vänta någon dag till därefter kommer jag att ta upp dem i huset. Just nu står de ljust i källaren. Än så länge går det som det ska. Så himla kul!
 
I morgon är det redan fredag. Jag har haft en riktigt bra vecka hittills. Jag har som vanligt inte sovit kanon på morgonen, men själva dagarna har varit riktigt bra! Hur har ni haft det? Sover ni bra eller har ni också problem med sömnen? 
 
Önskar er fin fredag! 
Kram Malin💞
#1 - - Zorina:

Kul med Dahliorna, du kommer lyckas. Ser ju jättebra ut med rotsystemet. Kram

Svar: Ja, det ska bli väldigt kul! Trodde knappt att de skulle komma igång men nu så :) Kram
malinlorentzon.se

#2 - - Anita :

Kul!! :)

Svar: Ja, verkligen! Det ska bli spännande!
malinlorentzon.se

#3 - - Kikki:

Här i Luleå blir det ljusare och ljusare men jag har ögonskydd som ger mörker så jag slipper vakna 03.30 på morgonen. Så, inga problem med sömnen.

Svar: Vad skönt med ögonskydd för att vakna vid 03.30 låter inget vidare. Kanske skulle testa det...
malinlorentzon.se

Till top