En bra tisdag!

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL / Permalink / 0
Ännu en lång arbetsdag är över. Idag har vi bl.a. haft två lektioner i NTA, natur och teknik för alla, där vårt tema i vår är jord. Idag har eleverna undersökt sand, lera (pulver) och humus. Ni kan tänka er röran hahaha. Det gäller bara att ta det lugnt så får man ta det som det blir. Det blev helt ok. Hur har ni haft det idag? 
 
Ikväll har jag haft hand om Lotus och ridit ett ordentligt pass i paddocken. Jag hade råkat lägga sadeln liiite för långt fram och Lotus är känslig, så det blev lite studsigt till en början i galoppen men det löste sig efter ett litet tag. Det är skönt för jag blir inte rädd längre när han gör så. Det blev jag i början då vi hade honom. Jag var särskilt rädd för att ryggen skulle få en smäll, men det är jag inte längre. Nu vet jag att han gör inte mer än studsar och balansen hos mig har blivit bättre, jag fixar när han håller på sådär, så det är inte lönt att han jävlas med gamla morsan!😆
 
 
 
 
Vädret var toppen och det är så skönt att vi kan vara ute och rida. Det tog sin lilla tid i stallet idag, men det var värt varenda minut.
 
Nu återstår det att se om det blir någon träningsvärk.... 
 
I morgon är det redan onsdag. Veckan springer fram och i morgon vänder veckan mot helg igen. 
 
Ha det gott alla! Är det något ni vill läsa mer om får ni gärna tipsa 😃 Ni får gärna klicka på "gilla-hjärtat" nedanför inlägget på bloggen när ni kikat förbi!
 
Kram på er! 
Malin💞
Till top