En lugn söndag.

Idag har det varit en lugn söndag. Den började med en skön sovmorgon. Jag är så glad att jag har kunnat somna om då jag vaknat och behövt gå på toa på morgonen. Huvudet har hållt sig lugnt. Det har inte dragit igång med en massa jobbtankar osv. Underbart! Vi har börjat ha sovrumsfönstret öppet på natten och det blir sådär skönt svalt i sovrummet. Jag älskar att krypa ner under det varma täcket när det är kyligt utanför. Någon mer som gillar det?
 
Idag har två av tre barn spelat fotbollsmatch. Tyvärr så blev det förlust för ett av barnen och oavgjort för ett. Alva har jobbat idag så jag har tagit hand om Lotus. Eftersom alla i familjen var iväg så hade jag ingen som väntade på mig hemma, förutom Lilleman då, så jag kunde ta det lugnt i stallet. 
 
I eftermiddag har jag sovit en stund igen. Jag blir så trött av allergin så det ska bli spännande att se hur det ska gå att jobba nu. Jag kommer nog vara riktigt trött i morgon.
 
När jag hade sovit en stund och vaknat till liv igen så tog jag några sticklingar till på mina dahlior. Några av de sticklingar som jag tog igår ser lite ledsna ut idag men jag hoppas att de tar sig. 
 
4:a nya små dahlior.
 
I år har jag följt "Robinson", vilket jag inte brukar göra annars, men i år har det varit bra tycker jag. Har ni följt det? Det var en riktigt spännande final och så kul att Micke vann. Grattis till honom!
 
Nu ska jag snart i säng för i morgon är det jobbdags igen. Hur har er helg varit? Hoppas ni har haft det bra. 
 
Kram Malin💞