Kall dag idag!

Gott & Blandat, Lotus WL / Dressyr, Lotus WL / Permalink / 1
Vad hände? Idag kändes det som om att vintern kom tillbaka. Det var riktigt kallt i morse. Vi har blivit lite bortskämda nu med värmen som varit. Det är väl lite tur att det blir lite svalare så att inte våren försvinner i ett nafs. 
 
Hur har er dag varit? Jobbet har rullat på bra idag. Vi läser en sådan rolig och spännande bok i skolan när vi har högläsning vid fruktstunden. Boken är i en serie och vi är på bok nummer två. Böckerna handlar om mössen Musse och Helium som ska rädda guldosten. Böckerna passar barn i förskoleåldern till 9 år, riktigt roliga emellanåt så vi skrattar högt. Jag tycker nog att böckerna passar bra i åk 1-2 så att de förstår skämten. 
 
Idag har Lotus fått göra ett dressyrpass igen. Han är riktigt fin när han har kommit igång med arbetet. Hopphästen kan han med! Det är kul när allt arbete ger resultat. 
 
💖
 
I morgon väntar långdag med APT. Sedan är veckans längsta dagar gjorda. Det känns rätt gott! Tiden fram till sommarlovet kommer bara att rusa iväg. Det är ju nu som det ska gå lika långsamt och segt som på hösten så att man hinner njuta av våren och det man har framför sig. Den här tiden på året är ju helt underbar! (om man nu inte är pollenallergiker, då är det nog inte så kul). 
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Haha ja vad tusan hände.... Blev vinter?!

Svar: Ja, så sjukt! Nu får det gärna bli lite lagom varmt igen!
malinlorentzon.se

Till top