Långritt

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Lotus WL, Skogsbacka, Torp, uteritt / Permalink / 1
Hej svejs! Hur har ni det såhär en söndagskväll? Jag är rätt trött ikväll för idag har det varit full fart på ett bra sätt. Jag har haft en riktigt bra söndag! Klockan ringde vid 08.00. Efter frukost och alla morgonbestyr så åkte jag till stallet. Idag var det dags för en långritt tillsammans med stallvänner. Jag åkte ut i god tid så att jag hann med att fixa stallet innan det var dags att ta in Lotus. 
 
När alla var klara vid 11.00 så red vi iväg. Så himla kul att hitta på sådant här tillsammans! 
 
     
Foto: AK Bitterlich
Det var helt fantastiskt ute! Vitsipporna blommar ännu, solen sken, fåglarna kvittrade, vilken fantastisk natur vi har! Nu gäller det att njuta för nu är det så vackert ute. 
 
Foto: Mari Gladh
 
 
 
 
På långritten stötte vi på motorcyklar, cyklister, en hel del bilar och även bilar med transporter. Ponnyn Allan tyckte det var lite läskigt först, men de stora hästarna visade honom att det inte var något farligt så det gick bättre och bättre. Dessutom var de som vi stötte på helt fantastiska! De saktade ner, en del stannade sådant gör mig så glad. Vi tackade alla tex. genom att vinka och göra tummen upp. Jag tror det är bra att vi ryttare visar vår uppskattning på deras hänsyn. 
 
När vi kom tillbaka till stallet och hästarna var klara så avslutade vi med lite fika. Det får allt bli en långritt igen någon gång framöver! 
 
I eftermiddag har vi varit i Skogsbacka och haft det lugnt och skönt. Vi har inte gjort något särskilt utan bara tagit det lugnt, fikat pysslat i trädgården. 
 
 
 
Rabarbern har kommit riktigt långt så nu är det snart dags för årets första rabarberpaj. Tänk er en ljummen rabarberpaj med massor av vaniljsås.... gud så gott!!! Jag längtar! 
 
 
Nu hoppas jag ni får en bra start på veckan!
 
Kram Malin💞
 
#1 - - Anita:

Så kul med uteritt ihop! :)

Svar: Ja det var riktigt kul!
malinlorentzon.se

Till top