Lite smått och gott.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Innan läsåret är slut så är det dags att tänka på nästa läsår. Häromveckan beställde jag hem en ny planeringsbok och igår kom den på posten. Jag är så nöjd! Fram - och baksida är såklart Lotus. I boken har jag valt till lärarsidor som kan bli bra i arbetet. Sedan är varje uppslag en vecka där jag varje dag kan skriva ner lektionerna. Jag hoppas och tror att det kommer att bli bra. Det ska i varje fall bli roligt med något helt nytt och riktigt personligt.
 
 
 
 
Igår och idag har jag varit hemma från jobbet. Jag har varit snorig och haft lite ont i halsen. Jag vet inte om det är allergi eller förkylning, men allergitabletterna gjorde ingen skillnad så jag tror att jag fått en liten förkylning. Jag mår mycket bättre idag och tänker gå till jobbet i morgon. Så skönt! Det är så tråkigt att vara hemma. 
 
Idag har jag varit på en liten promenad med Lilleman. Vi gick i en park här i stan och fåglarna kvittrade för fullt. Så vackert ute!
 
💞
 
Annars är det väl sådär måste jag erkänna. Jag är så less på denna corona nu. Livet rullar på fast man själv är i något pausläge. Inga hopptävlingar, inga fotbollsmatcher att titta på, nej, allt är lite smått surt. Det är ingen idé att planera något. Samtidigt är jag glad att vi bor i Sverige och att vi får gå ut och leva rätt fritt ändå. Frihet under ansvar... Tänk om vi skulle blivit tvingade till karantän och inte fått gå ut... Vi är alla friska och pigga, jag och min man har jobb att gå till så det är positivt. Jag önskar bara att allt kan få bli som vanligt igen och peppar mig själv till att vara positiv, men ibland är det svårt. Hur har ni det såhär i coronatider? Har någon av er blivit sjuka? 
 
Nej, nu ska jag ta tag i livet en stund. 
 
Hoppas alla har en finfin tisdag!

Kram Malin💞
Till top