Nått mitt mål och planterat.

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL / Permalink / 1
I morse ringde klockan tidigt och jag åkte till stallet för morgonfodring. En underbar morgon med fint väder.
 
 
 
När alla hästar var ute fixade jag de vanliga stallsysslorna innan jag åkte hem för lite kaffe. 
 
Därefter blev det skjutsning av barn och så tog jag en sväng till "Granngården" där jag köpte hem torvbriketter, fuktighetsmätare mm. När jag kom hem planterade jag de sista fröerna, kollade om dahliorna behövde vattnas med hjälp av fuktighetsmätaren. Så smidigt! 
 
I eftermiddag har jag varit med på hoppning tillsammans med några fler från stallet. Nu var det ca två veckor sedan jag hoppade senast men det gick bra ändå. För flera år sedan så åkte jag av en häst och drog i ryggen rätt så ordentligt. Det sätter spöken i huvudet som gör en rädd och osäker. Nu är min hopprädsla borta och det är mycket tack vare Lotus. Jag känner mig trygg på Lotus. Han är en klippa och så snäll. Äntligen tycker jag att hoppningen är rolig igen. Mitt mål som jag satte upp efter förra hoppningen är klart, att hoppa en oxer. Den var liten, smal, men det var en oxer och jag fixade det. Så ja, jag är så nöjd. 
 
💖
 
Ikväll har vi grillat och ätit på altanen för första gången i år. Det var så gott och riktigt skönt tills solen gick ner. Då blev det svalt så vi fick gå in. Underbart ändå att kunna vara ute och äta. 
 
I morgon hoppas jag att jag kan lyckas med att få till en sovmorgon. Därefter blir det stallet såklart och sedan en sväng ut på landet.
 
Vad har ni hittat på idag? Hoppas ni också haft en fin vårdag som ni har kunnat njuta av.
 
Kram på er!
Malin💞
 
#1 - - Nora:

Det kan verkligen påverka en att bli slängd av hästryggen, jag förstår dina spöken. "Bara att sitta upp på hästryggen igen" är ju vad man brukar säga, men det är inte alltid så lätt. Starkt av dig att komma tillbaka!

Svar: Tack! Det har tagit sin tid att komma tillbaka och det har fått göra det. Kanske därför det går bra, att jag låtit det ta tid och inte stressa.
malinlorentzon.se

Till top