Nyklippt.

Jag kära nån, ni skulle sett mig idag i klassrummet 😆... Dagen började redan i morse när jag gick upp med att jag kände av min ischiasnerv som krånglar. Det släppte inte utan blev bara värre och värre under första lektionen och precis innan rasten, när jag läste högt för barnen så kunde jag knappt sitta eller stå. När det var dags för rast så skickade jag ut barnen så snabbt jag kunde, låste bägge dörrarna och drog ner rullgardinen för den ena dörren. Därefter la jag mig på golvet bakom katedern och började stretcha ryggen. Till slut lyckades jag få loss på det, tack och lov! Annars vet jag inte hur den här dagen hade slutat. Trots att den strular med jämna mellanrum så tycker jag nog ändå att den har blivit lite bättre. Jag har börjat styrketräna varje dag mha en pilatesboll för att stärka upp de inre små musklerna i ryggen. Dessutom tänker jag mig för hela tiden hur jag står osv. Så det känns som om det går åt rätt håll men det kommer att ta tid. Väldigt lång tid innan det är helt bra, om det nu kan bli det.
 
Förutom detta så har dagen varit bra. Alla eleverna kämpar på och det märks att det är slutet på terminen. Kan ni förstå att det bara är 2,5 vecka kvar på terminen... 
 
Under alla år har jag klippt Gustav men nu tyckte jag att det var dags för honom att gå till en frisör. Idag blev det dags. Han var allt lite spänd innan, men nöjdare kille som kom hem har jag aldrig sett och jag förstår honom. Han var så snygg i håret! 
 
 
Visst blev det snyggt! 
 
Lotus har fått ett pass ut i skogen idag och han var pigg och glad som vanligt. I morgon är det jag som ska rida och det längtar jag till! Så mysigt det ska bli.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
Kram Malin💞
#1 - - Maria :

Jag är inne på att byta hit 😊 är du nöjd med blogg.se ❤️

Svar: Ja, jag är jättenöjd. Lite strul har det varit någon gång men det är det ju på de flesta portaler. Sett till hur många år jag har haft bloggen här så är det inte mycket som strulat. De är oftast väldigt snabba med att svara på mail om man har någon fråga. Summa kardemumma så är jag jättenöjd! Lycka till med vad du väljer!
malinlorentzon.se