Tillbaka igen.

Gott & Blandat, Lotus WL / Amigo Hero 6 Ripstop 50g, Hoppträning, Strömbergsgård, Tord Westergren / Permalink / 2
Nu är jag tillbaka igen. Igår kväll var vi på hoppträning, så när vi kom hem var det så sent och jag var så trött så det blev inget inlägg. Jo, som ni förstår så firade vi valborg med hoppträning för Tord Westergren. Så kul och bra träning. 
 
 
Träningen var ca 45 min sen, vi ska börja 19.30 men kom inte igång förrän ca 20.15, så vår kväll blev sen som ni kan förstå, men roligt hade vi. Det är en riktigt bra grupp som tränar ihop och det är viktigt så att man får ett bra flyt och bra stämning. Det blev träning med olika linjer, trekombination mm. När det var dags att hoppa bana bjöd den på "gott & blandat" med några hinder på 1.10m, några på 1.20m och avslutningsvis ett på 1.30m. Nervöst för ett mammahjärta kan jag ärligt säga. Här kommer en film med lite blandat från kvällen:
  
 
Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon. Sååå skönt att kunna sova ut! Klockan ringde vid 09.00 och jag vaknade av den. Vid 10.00 var vi i stallet för idag väntade uteritt för Alva och Lotus tillsammans med Felicia i stallet och hennes häst Ellen. Perfekt med att rida ut och klättra efter hoppträningen! Jag fixade mat och mockning och när de red ut passade jag på att putsa. Jag putsade mina stövlar, sadel och träns innan de var tillbaka igen. Så skönt att ha det gjort.
 
Häromdagen beställde jag ett nytt täcke till Lotus, ett Amigo Hero 6 ripstop 50g och igår kunda jag hämta ut det på posten. Nu har vi två stycken, perfekt i dessa regnigna dagar då ett täcke måste torka. Nu har vi äntligen ett att byta med. 
 
😍
 
Nu sak vi snart åka en sväng till Sharpman och se om vi kan hitta något. Vi tar med oss spriten och håller avstånd!
 
Vad hittar ni på en sådan här regning fredag? 
 
Kram Malin💞
#1 - - Elin:

Oj vilka hinder! Själv bankar hjärtat för de små bommarna jag själv vågar hoppa haha :´-)

Svar: Samma här! 😁
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Härligt!! Snyggt täcke också :D kramiiis

Svar: Tackar! Kram
malinlorentzon.se

Till top