Vad tycker ni?

Gott & Blandat / Permalink / 0
Nej, det blev inget jobb idag. Hade totalt glömt bort att jag ska var symtomfri i 48 timmar innan jag får gå tillbaka i dessa coronatider så det blev till att vara hemma, suck! Få se det positiv att jag vill dit😅
 
Det har varit rätt lugnt idag som ni förstår. Jag har tagit ut mina dahlior på avhärdning nu när det är varmt på dagen. Ikväll kommer jag att plocka in dem igen. De har växt massor och alla knölar jag köpte har kommit igång! Så himla kul. Jag var lite osäker på en knöl, men det var massor med rötter i påsen så jag tänkte det att något liv måste det ju vara och visst var det så. 
 
 
Något som jag funderat på är vad ni vill läsa här på bloggen... vilket jag tagit upp flera gånger innan. Ska jag vara mer personlig? Det är riktigt svårt men där kan jag bli bättre anser jag själv. Som ni förstår så kan jag inte dela med mig av allt...  Vad gillar ni? Vardagen, torpet, hästen? Ibland är det många som gillar inläggen och då oftast på uppmaning av mig, vilket känns lite trist. Jag vill inte tjata på er att gilla inläggen. Jag vill att ni ska gilla inläggen utan att jag ber om det och jag hoppas att inläggen är bra, annars måste jag försöka bli bättre... Något som är kul att att det finns de läsare som kommer fram i vardagen och säger att de gillar min blogg och läsa av det jag delar med mig. Lämna gärna en kommentar här på bloggen vad ni tycker.
 
Ikväll blir det sallad och övriga ska äta pizza. I morgon ser det ut att bli riktigt kanonväder. Så skönt att värmen äntligen har kommit. Nu får vi njuta! 
 
Vår lille nalle, Minus💖
 
Jag har tagit tag i min fotohemsida igen. Den har varit lite "off" de senaste åren. Ni hittar den här. 
 
Ha det fint alla och ta hand om er!
 
Kram Malin💞
Till top