En dag med Lycketorps Ryttarklubb.

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Lotus WL, Lycketorps Ryttarklubb, SWB / Permalink / 0
Igår var det en dag där det inte gavs någon tid att sitta vid datorn, eller visst jag kunde stressat fram ett inlägg men jag valde att inte göra det utan sitter nu här hemma i lugn och ro. 
 
Ja, vad hände igår då? Jo, Alva och jag åkte till stallet på förmiddagen och fixade iordning allt och Lotus och åkte sedan till Julia för hoppträning. Igår var det en dag för Lycketorps licensryttare. Så kul! Det började som sagt med en träning för Julia. Det var en riktigt bra träning med utmaningar och som vanligt var det jättebra! Jag är så glad att vi hittat Julia som tränare för hon är kanon! Hon har verkligen utvecklat Alva. 
 
Så duktiga på gårdagens träning.
 
 
När träningen var slut så åkte vi hem och gjorde iordning Lotus. Därefter var det vår tur att göra iordning oss innan färden gick till Lycketorps fest på kvällen. Det bjöds på jättegod mat, efterrätt, dricka och snacks. Det var också musikquiz och kvällen var så rolig och trevlig. Innan kvällen hade vi inte träffat så många från klubben. Alla var så trevliga och vi hade verkligen en toppenkväll! Det känns verkligen kanon att representera Lycketorp på tävlingsbanan! 
 
Där var lite om gårdagen 😊 Hoppas ni hade en bra lördag! 
 
Kram Malin💞
Till top