Träning och fredag!

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Lotus WL, Tord Westergren / Permalink / 0
Tjolahopp, tjolahej! Äntligen fredag! Hur har ni det? Här blev det inget inlägg igår. Vi var på hoppträning på kvällen och den blev en timme försenad!!! Vi skulle börja 19.30 men kom inte igång förrän 20.30... så pga det så blev det inget inlägg. När vi kom hem slängde jag i mig mat. Jag var sååå hungrig och efter det så var det bara att slänga sig i säng. 
 
Ja, igår var det hoppträning för Tord Westergren. Det var en riktigt bra träning för Alva och Lotus. Vi valde att gå ner i höjd på träningen eftersom vi ska på träning hos Julia i morgon lördag. I morgon väntar en kul dag för de som rider för Lycketorps ryttarklubb, så himla kul! Mer om det i morgon. 
 
Idag har Lotus fått gå en promenad och ta det lite chill eftersom det blir träning i morgon igen. 
 
 Foto: Alva Lorentzon
Här kommer en film från hoppträningen igår... 
 
 
Idag efter jobbet idag åkte jag och fixade stallet och efter det så fick det bli sushi. Det är ju sushifredag! Så gott! Efter det så slocknade jag en stund på soffan innan Alva och jag åkte tillbaka till Lotus för en promenad. Ikväll tittar vi på Idol och har ätit tacos. Ja, en vanlig fredag. Vad har ni hittat på idag? Hoppas ni har haft en riktigt bra start på helgen! 
 
Kram Malin💞
Till top