Det är mycket just nu.

Gott & Blandat, Lotus WL, Renovering / Permalink / 0
Den här hösten har nog varit en av de värsta på länge. Det ena avlöser det andra och just nu vill jag bara ha det lugnt, andas utan att känna en massa stress och oro över olika saker. Det är tur att höstlovet är nästa vecka. Då finns det tid för återhämtning. 
 
 
Det har inte blivit något inlägg på några dagar för i helgen var det full fart med att plocka iordning i sovrummet och flytta ner det till Alvas gamla rum. Sovrummet blev så bra! Vi har lite till att fixa med men överlag är jag supernöjd. Jag tycker att det känns mycket bättre att ha sovrummet på nerevåningen än där uppe. Bild kan komma när sovrummet är lite mer iordning😄. När jag plockade ur garderoberna i vårt gamla sovrum så slängde jag en massa kläder. Så skönt att bli av med en massa som inte används. 
 
Idag kom målaren som ska måla iordning Siris nya rum. Det kommer att bli toppenbra! Hon har mer användning av det rummet än vad vi har. Hon har fixat en soffa och så ska det in lite andra saker, hon har tillgång till balkong. Jag tror att det kommer att bli kanonbra! 
 
Igår var vi iväg på hoppträning för Julia. Alva och Lotus ska debutera i 1.20m allahegonahelgen så när Julia la in en extra träning så passade vi på att åka. Det gick så bra! Det känns verkligen att de är redo för 1.20m. Frågan är bara om mitt mammahjärta är det... 
 
👍🏼
 
Nästa vecka händer det riktigt spännande saker, men det återkommer jag med då. 
 
Nu ska jag dyka ner i sängen. Hoppas ni har det bra!
 
Kram Malin💞
Till top